Goodtech setter ny standard

Hjem » Goodtech setter ny standard<!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Goodtech bygger nytt avløpsrenseanlegg til hytteområde i Eggedal.

Anlegget er av typen Biovac® SBR 02200 for inntil 2800 pe, og bygges i en tradisjonell stil tilpasset omgivelsene.

Dette er det andre Biovac®-anlegget som bygges i fjellområdene i Eggedal kommune. Goodtech har tidligere levert et tilsvarende anlegg for behandling av avløp fra hyttebebyggelse, campingplass, kafeteria og alpinanlegg på Haglebu.

– Det er tydelig at anlegget vi leverte til Haglebu høsten 2011 har hatt en god markedsføringseffekt, forteller Eskil Møllegaard ved Goodtech Environment, Sørumsand. Anlegget har vakt oppsikt, ikke bare på grunn av de gode driftsresultatene, men også på grunn av det flotte utseendet. Vi tror at dette blir den nye standarden for utforming av avløpsrenseanlegg i hytteområder, avslutter Møllegaard.

Haglebu

Avløpsrenseanlegget på Haglebu har satt ny standard for hvordan et avløpsrenseanlegg kan tilpasses til omgivelsene. 

Agro & Miljø som er underleverandør av Goodtech bistår i montering av prosessutsyr for nytt renseanlegg i Eggedal

Untitled-2Untitled-1

Her ser vi vår medarbeider Lars-Petter Johannessen under siste del av monteringen, før annlegget settes i drift i februar 2013. Anlegget er et teknlogisk moderne SBR anlegg med tørroppstilte matepumper og alle komponenter lett tilgjengelig i teknisk hus.

Untitled-3

Her forklares virkemåte til biologisk etterpoleringstrinn samt prøvetagningsutstyr som sikrer renset avløpsvann av meget høy kvalitet. Lillian Karlsen i Agro & Miljø lærer her om de ulike prosessene, og intar kunnskapen med stor interesse.