Vanningsanlegg

Hjem » Pumpestasjoner » Vanningsanlegg<!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Jordbruksvanning

Vanningsanlegg

Vi har utstyr for jordbruksvanning. Agro & Miljø AS tilbyr service for pumpestasjoner til jordbruksvanning, park- og idrettsanlegg.

Vi utfører tilstandskontroll, vedlikehold, reparasjoner, og modernisering av nyere og eldre anlegg. Med lang erfaring fra jordbruksvanning og med kjennskap til ulike pumper og styringsmodeller, kan vi greit feilsøke på deres anlegg om problemer oppstår. Flere profesjonelle brukere ønsker ofte å ta vedlikeholdet på pumpe og motor før problemer oppstår.

Tilstands- og funksjonskontroll

Vår tilstands- og funksjonskontroll av pumpestasjoner består blant annet av:

  • Kontroll av pumpe og el-motor med SPM lager og balanseringskontroll.
  • SPM målemetoder er basert på 30 års erfaring og er ISO-sertifisert.
  • Usynlige feil/skader registreres på tidlig begynnerstadium.
  • Kan hindre kostbare havarier i en hektisk vanningssesong.
  • Sug- og trykktilslutning med ventiler og kraner.

Styrings- og sikkerhetsfunksjoner

Et godt vedlikeholdt pumpeanlegg gir større trygghet, reduserte vedlikeholdskostnader og lengre levetid.

Agro & Miljø AS kan utarbeide forslag til løsninger og total prosjektering ved utvidelse, oppgradering eller modernisering av nedgravd rørnett. Vi har erfaring i å finne gode og økonomisk gunstige løsninger.

Vi har et stort nettverk av fagfolk, og arbeider fritt og uavhengig, men samarbeider med alle markedsledende aktører i markedet. Agro & Miljø AS sammarbeider med Sverre Nordli som har arbeidet med vanningsanlegg og jordbruksvanning i mer enn 30 år.

Vi leverer vanningsanlegg i Østfold, der vi gjerne utarbeider forslag til løsning – det kan være oppgradering, utvidelse, vedlikeholdsavtale og/eller serviceavtale. Ta kontakt med oss om du ønsker mer informasjon.