Hva vi gjør

Hjem » Om oss » Hva vi gjør<!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Frittstående lokal bedrift

Hva vi gjør

Vi er en frittstående lokal bedrift i Østfold. Vårt arbeidsfelt er kloakkrenseanlegg, pumpestasjoner for kloakk, samt hage- og jordbruksvanning. Med lokal kunnskap og nærhet til kunden kan vi tilby gode praktiske løsninger for vann- og kloakkbehandling i spredt bebyggelse for bolig- og fritidshus. Vi er Biovac Technology sin distriktsrepresentant i Ytre Østfold med salg og drift av Biovac® minirenseanlegg samt Haco gråvannsanlegg.

Private VA-anlegg

Drift av private VA-anlegg er vår andre store kundegruppe. Her skreddersyr vi driftsavtaler med hver enkelt kunde som sikrer lang og stabil drift på det enkelte anlegg. Med moderne løsninger for drift og vedlikehold kan vi ha full oversikt over anleggene som igjen sikrer lave driftskostnader. Vi tilbyr også driftsovervåkning gjennom avanserte GPRS systemer.

Pumper og pumpestasjoner

Agro & Miljø kan tilby ulike typer av pumper og pumpestasjoner etter kundens behov, gjennom gode avtaler med kjente pumpefabrikanter. Her leverer vi alt fra små kloakkpumper til store vannforsyningspumper. Ta kontakt så løser vi din utfordring. Gjennom lang erfaring og god kunnskap om regelverk og forskrifter bistår vi med prosjektering, utslippsøknader og sameieavtaler. Vi utfører uforpliktende befaringer og er hele tiden på vei nær deg.